Пловдивският Зооветеринарен комплекс избра 4 октомври – Световен ден за защита

...
Пловдивският Зооветеринарен комплекс избра 4 октомври – Световен ден за защита
Коментари Харесай

Пловдивските бездомничета посрещнаха гости в Деня за защита на животните

Пловдивският " Зооветеринарен комплекс " избра 4 октомври – Световен ден за отбрана на животните, за финалното събитие от акцията " Месец в помощ на животните и хората, които ги обичат ", съобщи репортер на Plovdiv24.bg.

За да споделят грижите си с чаровните питомци на пловдивския подслон през днешния ден дойдоха малчугани от пловдивски учебни заведения, фенове на животните, устойчиво бе и присъединяване на локалната администрация. Кулминация на празника пък бе представяне на специфични кафези за дребните кученца. 

" Цял месец имаше събития и в приюта, и в Пловдив. Децата се забавляваха, грижиха се за животните ", показа зам.-кметът Розалин Петков. По думите му концепцията е младежите да се ангажират с внимание и любов към животните.

" За първи път специфичен филм за активността на приюта. С с него искаме да покажем на обществеността нашата активност, желаеме д покажем как се грижим за питомците, както и че сме приети за водеща организация. Непрекъснато ни търсят сътрудници от другите градове за съвещания и опит ", показа и шефът на " Зооветеринарен комплекс " Георги Божев.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР